Over deze website:

De website WoerdenWijzer.nl is een officiële internetsite van de gemeente Woerden. De website WoerdenWijzer.nl bestaat o.a. uit informatievoorziening over ondersteuning, werk en inkomen, jeugd en opvoeding en lokale en regionale vrijwilligersorganisaties en fondsen. Ook kan hier een ondersteuningsplan worden gedownload, voor als er ondersteuning in het kader van de Wmo of de Jeugdwet nodig is.

Voorheen hadden we de Buurtmarktplaats. Dit was een ontmoetingsplek voor mensen die een vraag hebben of iets willen aanbieden aan anderen. Het karakter van deze buurtmarktplaats is dat men elkaar helpt met gesloten beurzen. De gemeente heeft de buurtmarktplaats van Woerdenwijzer.nl samengevoegd met de al bestaande website van Hart voor Woerden, dat een initiatief is van Welzijn Woerden. Hier kunt u  uw vraag en aanbod plaatsen!

Afdrukken:

De meeste pagina’s en alle diensten van aangesloten vrijwilligersorganisaties op deze website zijn voorzien van een afdrukfunctie. U kunt pagina's afdrukken door op de link "Printvriendelijke versie" te klikken of via het menu van uw browser. De webpagina's worden in een aangepast formaat afgedrukt.

Inspiratiebronnen:

Deze website is vooral gericht op het zo snel mogelijk aanleveren van informatie, tips en antwoord op vragen van bezoekers. Inspiratiebronnen waren onder andere de website WMO-wijzer Ouder-Amstel, de oude site van loket Haarlem en de site van BUUV.

PDF bestanden bekijken:

De PDF bestanden die op de website worden aangeboden, kunt u openen met het programma Adobe Acrobat Reader.

Download Adobe Acrobat Reader.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.