Burgerinitiatief

Heeft u een goed idee om uw buurt nog leuker, gezelliger en beter te maken? Dat heet een initiatief. Op de website van Hart voor Woerden vindt u een initiatievenkompas. Hier vindt u alle informatie die u nodig hebt om aan de slag te gaan met uw initiatief.

U kunt bij de gemeente Woerden terecht voor een burgerinitiatief, een jongereninitiatief en een inwonerinitiatief.

Hulp uit uw omgeving

Misschien kan iemand in uw omgeving al helpen. Zoals een familielid, een vriend of een bekende. Wilt u tips over hulp vragen aan de mensen om u heen? Kijk dan op onze pagina "Zo kan ik makkelijker hulp vragen".

De hulp kan ook letterlijk uit uw omgeving komen. Want soms woont er iemand om de hoek, die u met alle plezier kan helpen. Zonder dat u het weet. Dan is het een goed idee om uw hulpvraag op de Buurtmarktplaats te zetten. Hier kunnen alle inwoners van Woerden hulp aanbieden en vragen.

Bijpassende hulp, hulpmiddelen en organisaties

Aan de slag met uw initiatief

Een initiatief is een goed idee om uw buurt nog leuker, gezelliger en beter te maken. Misschien wilt u advies bij het uitvoeren van uw idee of heeft u hulp nodig bij het uitvoeren ervan.

Er zijn verschillende organisaties die u verder kunnen helpen. Een goede plek om te beginnen is Hart voor Woerden, dat onder andere een initiatievenkompas heeft.

Vind organisaties die u kunnen helpen met: Aan de slag met uw initiatief