Cultuur

Er zijn veel verschillende culturele activiteiten in de gemeente Woerden. U kunt naar het theater, museum, de bioscoop of een dans- of muziekvoorstelling. Maar er zijn ook activiteiten die geen geld kosten. Zo kunt u een wandeling maken langs historische  gebouwen of naar een gratis klassiek lunchconcert. Ook in de bibliotheek zijn regelmatig tentoonstellingen.

Natuurlijk kunt u in uw vrije tijd ook zelf tijd iets creatiefs doen: schilderen, toneelspelen of zingen. Vaak zijn er in uw buurt al groepen actief waarbij u zich kunt aansluiten. Maar u kunt natuurlijk ook zelf iets beginnen.

Hulp uit uw omgeving

Misschien kan iemand in uw omgeving al helpen. Zoals een familielid, een vriend of een bekende. Wilt u tips over hulp vragen aan de mensen om u heen? Kijk dan op onze pagina "Zo kan ik makkelijker hulp vragen".

De hulp kan ook letterlijk uit uw omgeving komen. Want soms woont er iemand om de hoek, die u met alle plezier kan helpen. Zonder dat u het weet. Dan is het een goed idee om uw hulpvraag op de Buurtmarktplaats te zetten. Hier kunnen alle inwoners van Woerden hulp aanbieden en vragen.

Bijpassende hulp, hulpmiddelen en organisaties

Wat is er aan cultuur in Woerden?

 Wilt u overzicht in wat er is op het gebied van cultuur in Woerden?

Vind organisaties die u kunnen helpen met: Wat is er aan cultuur in Woerden?