Ontmoetingsplekken

In de gemeente zijn verschillende plekken waar u anderen kunt ontmoeten. Op sommige locaties kunt u gewoon binnenlopen voor een kop koffie of een praatje. Er zijn ook plekken waar u met anderen over een onderwerp kunt praten. Over taalvragen. Over leven met kanker. Over opvoeden. Dat zijn maar een paar voorbeelden.

Ook zijn er allerlei activiteiten waar u aan mee kunt doen: samen eten, bewegen, schaken, schilderen, dansen, biljarten. Er is voor elk wat wils.  

Hulp uit uw omgeving

Misschien kan iemand in uw omgeving al helpen. Zoals een familielid, een vriend of een bekende. Wilt u tips over hulp vragen aan de mensen om u heen? Kijk dan op onze pagina "Zo kan ik makkelijker hulp vragen".

De hulp kan ook letterlijk uit uw omgeving komen. Want soms woont er iemand om de hoek, die u met alle plezier kan helpen. Zonder dat u het weet. Dan is het een goed idee om uw hulpvraag op de Buurtmarktplaats te zetten. Hier kunnen alle inwoners van Woerden hulp aanbieden en vragen.

Bijpassende hulp, hulpmiddelen en organisaties

Hulp bij koken en/of samen eten

Wilt u samen met anderen genieten van een gezonde warme maaltijd?

Wilt u iemand uit uw buurt zoeken die voor u kan koken? Of wilt u gebruik maken van een maaltijdservice?

Vind organisaties die u kunnen helpen met: Hulp bij koken en/of samen eten

Nieuwe mensen leren kennen

Wilt u nieuwe mensen leren kennen? Dat kan op veel manieren. U kunt meedoen met een activiteit. Of naar een inloopochtend of maaltijd gaan. Of u kunt een maatje krijgen waarmee u samen dingen gaat ondernemen.

Maak een afspraak met een welzijnsconsulent van Welzijn Woerden. Die kan samen met u kijken wat goed bij uw past.

Vind organisaties die u kunnen helpen met: Nieuwe mensen leren kennen

Vind ontmoetingsplekken