Geldproblemen voorkomen

Goed met geld omgaan is belangrijk. Dat voorkomt geldproblemen en schulden. Geldproblemen voorkomen is niet altijd makkelijk. U heeft uw administratie niet in orde, uw inkomen is niet voldoende of u geeft te veel uit. Het is daarom verstandig om uw administratie en uw geldzaken goed bij te houden. Zo krijgt u overzicht. Vindt u het lastig om uw administratie bij te houden of met geld om te gaan? Vraag dan om hulp!

Hulp uit uw omgeving

Misschien kan iemand in uw omgeving al helpen. Zoals een familielid, een vriend of een bekende. Wilt u tips over hulp vragen aan de mensen om u heen? Kijk dan op onze pagina "Zo kan ik makkelijker hulp vragen".

De hulp kan ook letterlijk uit uw omgeving komen. Want soms woont er iemand om de hoek, die u met alle plezier kan helpen. Zonder dat u het weet. Dan is het een goed idee om uw hulpvraag op de Buurtmarktplaats te zetten. Hier kunnen alle inwoners van Woerden hulp aanbieden en vragen.

Bijpassende hulp, hulpmiddelen en organisaties

Geldzaken op orde houden

Bent u het overzicht over uw geldzaken kwijt? Of vindt u het moeilijk om slim met geld om te gaan?

Probeer overzicht te krijgen door uw administratie op orde te brengen. Heeft u hier hulp bij nodig? Er zijn verschillende organisaties die u hierbij kunnen helpen.

Vind organisaties die u kunnen helpen met: Geldzaken op orde houden