Maaltijden

Het kan zijn dat het u (tijdelijk) niet lukt om zelf te koken. Voor uw gezondheid is het belangrijk goed te blijven eten. In de supermarkt zijn kant-en-klaarmaaltijden te koop.

Daarnaast kunt u op verschillende plekken terecht voor een warme maaltijd en een praatje met andere mensen. Misschien zijn er ook mensen bij u in de buurt die voor u kunnen koken. U kunt hiervoor ook contact opnemen met Bijzonder Thuisafgehaald.

Sommige verzorgingshuizen hebben een eetpunt. Hier kunt u tegen een vergoeding een warme maaltijd mee eten.

Natuurlijk kunt u ook een maaltijd laten bezorgen. Een maaltijdservice kan uitkomst bieden. In dat geval worden elke week op een vaste dag de maaltijden bij u thuis bezorgd. U hoeft deze alleen nog even op te warmen in de oven of magnetron.

Hulp uit uw omgeving

Misschien kan iemand in uw omgeving al helpen. Zoals een familielid, een vriend of een bekende. Wilt u tips over hulp vragen aan de mensen om u heen? Kijk dan op onze pagina "Zo kan ik makkelijker hulp vragen".

De hulp kan ook letterlijk uit uw omgeving komen. Want soms woont er iemand om de hoek, die u met alle plezier kan helpen. Zonder dat u het weet. Dan is het een goed idee om uw hulpvraag op de Buurtmarktplaats te zetten. Hier kunnen alle inwoners van Woerden hulp aanbieden en vragen.

Bijpassende hulp, hulpmiddelen en organisaties

Hulp bij koken en/of samen eten

Wilt u samen met anderen genieten van een gezonde warme maaltijd?

Wilt u iemand uit uw buurt zoeken die voor u kan koken? Of wilt u gebruik maken van een maaltijdservice?

Vind organisaties die u kunnen helpen met: Hulp bij koken en/of samen eten

Hulp bij gezond eten en bewegen

Heeft u hulp nodig bij gezond eten en bewegen? Er zijn allerlei organisaties die u kunnen ondersteunen. Door bijvoorbeeld te zorgen voor een gezonde maaltijd. Of u te helpen om meer te bewegen.

Vind organisaties die u kunnen helpen met: Hulp bij gezond eten en bewegen