De Week tegen Eenzaamheid, vol gezelligheid en ontmoetingen!

In de Week tegen Eenzaamheid nodigen tal van organisaties, stichtingen en ondernemers u uit om mee te doen. Met een beweegactiviteit, een kop koffie drinken, iets creatiefs of cultureels ontdekken of door samen te eten.

Het thema van dit jaar is ‘Kom erbij!’

Juist in deze tijd is het belangrijk om mensen te ontmoeten en ergens bij te horen. U hoeft niet eenzaam te zijn om deel te nemen aan de activiteiten. Als u het leuk en gezellig vindt om dingen samen te doen en nieuwe mensen te leren kennen, bent u van harte welkom.

Spannend om alleen te gaan? Besef dat er veel anderen zullen zijn die er ook alleen op uit gaan en die het net zo spannend vinden!

Dit jaar is er ook een aantal activiteiten speciaal voor jongeren. Want eenzaamheid komt onder alle leeftijden voor. Gaat u / ga jij mee? Nodig opa, oma, vriend, vriendin, buurman, buurvrouw, collega, oude bekende of nieuwe onbekende uit voor een leuke activiteit. Samen met iemand is het makkelijker én gezelliger!

Hart voor Woerden en Thuishuis Woerden hebben met veel plezier een overzicht voor u samengesteld, dat u hieronder kunt openen. Maak een keuze en meld u aan als dat gevraagd wordt.

Als iedereen zich goed aan de coronamaatregelen houdt, die overal gelden, dan wordt het een fantastische week!

 

Heeft u een vraag over de week of een activiteit, belt u dan met 06 83505125.