Digilab voor jongeren met autisme

Jongerensoos Soosjaal van Autisme Woerden, Gro-uP Buurtwerk en Het Klooster werken samen om voor jongeren met autisme leuke en leerzame avonden te bieden in het Digital Arts Lab. Deze avonden zijn tot de zomer op de tweede vrijdag van de maand dus op 8 april, 13 mei, 10 juni en 8 juli van 20.00 tot 22.00 uur.

Je kunt hier van alles leren onder leiding van professionele docenten zoals DJ-cursus, muziekproductie, gamedesign, fotoshop, video en nog veel meer. Iedere keer is er weer een ander thema of we gaan door op hetzelfde als dit zo goed bevalt of nog niet helemaal af is.

Info over Soosjaal

Soosjaal is er voor jongeren in de leeftijd vanaf het voortgezet onderwijs tot begin 20. Het is een opstapje naar zelf uitgaan, naar vrienden maken, naar je weg leren vinden en dat op een ontspannen manier. “Niets moet, activiteit zijn niet verplicht, aan de kant kijken mag ook. Zo begonnen wij ook,” zeggen jongeren van het eerste uur. De reguliere soosavond is op de laatste vrijdag van de maand, nu komen deze avonden erbij en zo kun je elkaar vaker ontmoeten.

Heb je zin te komen naar de eerste avond op 8 april? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar soosjaal@autismewoerden.nl

Soosjaal is een soos voor jongeren met autisme met een normale tot hogere intelligentie die dus zelfstandig kunnen functioneren.. Soosjaal is een initiatief van AIC/Autisme Woerden, ondersteund door Buurtwerk.

Op ontdekkingstocht in het digital arts lab