Proclaimer

WoerdenWijzer is een onderdeel van de gemeente Woerden. De gemeente Woerden is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen ons best om deze actueel en juist te houden, volgens de regels van de sinds 25 mei 2018 geldende Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).  

Komt u informatie tegen die niet klopt of die verouderd is? Wij waarderen het als u daarover contact met ons opneemt.

Copyright

Al het materiaal op deze website (zoals teksten, afbeeldingen, vormgeving, knoppen) valt onder het auteursrecht van de gemeente Woerden.

Technische vragen?

Heeft u technische vragen of opmerkingen over deze site en over de links? Dan kunt u terecht bij onze websitebeheerder. Mail dan naar webredactie@woerdenwijzer.nl.

Andere organisaties en hun websites

De website van WoerdenWijzer bevat een sociale kaart. Deze verwijst naar organisaties en hun websites. Voordat wij organisaties opnemen op de sociale kaart, vragen we naar de binding met de inwoners van de gemeente Woerden. Ieder jaar wordt de tekst gecontroleerd door de organisaties zelf. Op deze manier hopen we zo volledig en actueel mogelijke informatie te laten zien.

De lijst met organisaties is geen volledige of statische lijst. Regelmatig worden er organisaties toegevoegd of verwijderd. De lijst bestaat uit vrijwilligersorganisaties, organisaties met en zonder contract met de gemeente en websites.

De gemeente Woerden en WoerdenWijzer zijn niet verantwoordelijk voor de uitvoering van de organisaties en hun websites. De organisaties worden niet gescreend op hun diensten. Veel organisaties zijn bekend bij WoerdenWijzer en hun diensten zijn betrouwbaar.

Het kan echter zijn dat een organisatie is opgenomen, die niet voldoet aan de verwachting. Mocht u iets dergelijks tegenkomen op de website, dan horen we dit natuurlijk graag van u. Onderaan de pagina van de organisatie vindt u een reactieveld, waarin u kunt reageren. Klachten over een organisaties kunt u richten aan de organisatie zelf.

Bij vragen of zorgen of een organisatie wel bij u past, kunt u altijd contact opnemen met WoerdenWijzer of een onafhankelijk cliëntondersteuner. Zij denken graag met u mee.

Organisaties vragen we om fouten of wijzigingen te melden via socialekaart@woerdenwijzer.nl.