Theatervoorstelling voor mantelzorgers

Op zaterdag 12, 19 en 26 maart kunnen mantelzorgers gratis naar de theatervoorstelling van Theater Ongewis. André Stolk en Arnold van den Berg spelen in Kapel Weddesteijn een voorstelling over vergeten en niet vergeten worden.

Hun voorstellingen gaan nooit over de werkelijkheid. Vaak ligt de werkelijkheid er wel aan ten grondslag. André en Arnold spelen ook deze voorstelling zoals ze zijn: soms goed te volgen, soms onnavolgbaar. Een eigenzinnige voorstelling die te denken geeft.

Cadeau-voorstellingen voor mantelzorgers

Naast een aantal betaalde voorstellingen is er een aantal cadeau- voorstellingen speciaal bedoeld voor mantelzorgers. Niet omdat die geen kaartje kunnen betalen, maar omdat zij het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Onmisbare ingrediënten: een kopje koffie met wat lekkers, live muziek, herkenbaarheid en uiteraard een lach en een traan.

Aanmelden

Locatie: Kapel Weddesteijn. Zaterdag 12, 19 en 26 maart om 14.30u. U moet wel vooraf een (gratis) ticket boeken via de site of door te bellen naar 0629294422. Kijk voor meer info op: www.theaterongewis.nl

De voorstelling van 12 maart is al helemaal volgeboekt.

André en Arnold tijdens de theatervoorstelling