Hart voor Woerden

Wat doet de organisatie?

Hart voor Woerden is het centrum voor hulp voor en door vrijwilligers in de gemeente Woerden. Voor burenhulp, een bugerinitiatief of vrijwilligerswerk bij organisaties. Hart voor Woerden ondersteunt vrijwilligers en organisaties.

Bent u op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? In de vacaturebank staan ruim 150 vrijwilligersvacatures. Elke dinsdag en donderdag van 10-12 uur is er inloopspreekuur van de vrijwilligersvacaturebank in de bibliotheek aan de Meulmansweg 27.

Via de vrijwilligersacademie worden er regelmatig interessante workshops en cursussen aangeboden.

Hart voor Woerden kan organisaties en verenigingen helpen bij het aanvragen van fondsen, het maken van vrijwilligersbeleid, het vinden van vrijwilligers, etc. Ook voor advies rondom de vrijwilligersverzekering kunt u hier terecht.

Hart voor Woerden heeft zelf ook een aantal vrijwilligersdiensten, zoals Graag Gedaan, de boodschappendienst van de Plusbus (voor inwoners die zelf hun boodschappen willen blijven doen, maar dat niet meer zo goed kunnen), Bij Rembrandt (voor mensen met een licht geheugenverlies), Op de Koffie (een gezellige inloop voor mensen met een psychische kwetsbaarheid), de Telefooncirkel (voor mensen die alleen wonen en behoefte hebben aan een dagelijks contactmoment) en de Thuisadministratie en Belastingsservice voor inwoners die hun financiele administratie weer op orde willen hebben.

U kunt bij deze organisatie o.a. terecht voor

  • Aan de slag met uw initiatief
  • Vrijwilligerswerk vinden
  • Buddy of maatje
  • Vervoer door vrijwilligers
  • Boodschappen
  • Hulp bij administratie
  • Geldzaken op orde houden

Contactgegevens

Bezoekadres
Meulmansweg 27, 3441AT Woerden
Routebeschrijving bekijken
Telefoonnummer
0348-421101

Diensten