Het Oor

Wat doet de organisatie?

Sinds begin april 2020 hebben de voorgangers van Woerden een speciale luisterlijn voor inwoners uit Woerden geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur zijn zij bereikbaar via telefoonnummer 0348-215030.

De telefoonlijn is bedoeld voor iedereen die tijdens deze Coronacrisis graag zijn verhaal wil delen, met (levens)vragen zit, om aanspraak verlegen zit of eens iemand van een kerk zou willen spreken. U hoeft geen lid van een kerk te zijn om van deze service gebruik te kunnen maken. Bijna alle voorgangers van Woerden doen aan dit initiatief mee. Volgens een rooster op basis van hun beschikbaarheid bezetten ze de telefoonlijn tijdens de Corona-maatregelen.

Luisterlijn Het Oor

De luisterlijn is vernoemd naar het inloopspreekuur “Het Oor”, waar normaal gesproken elke donderdag een voorganger uit een Woerdense kerk in buurtcentrum De Plint aanwezig is. Maar omdat De Plint gesloten is, gaat hun service dus nu telefonisch door. In principe is de lijn beschikbaar totdat De Plint weer opengaat. Maar mocht de lijn voorzien in een behoefte, dan overwegen ze ook daarna ermee door te gaan, aldus de initiatiefnemende voorgangers.

U kunt bij deze organisatie o.a. terecht voor

  • Luisterend oor

Contactgegevens

Bezoekadres
Jozef Israëlslaan 20, 3443CS Woerden
Routebeschrijving bekijken
Telefoonnummer
0348-215030