Leger des Heils Midden Nederland

Wat doet de organisatie?

Het Leger des Heils Midden Nederland is er voor mensen die kampen met complexe problemen op meerdere gebieden in hun leven. Het Leger des Heils gelooft dat een combinatie van persoonlijke betrokkenheid bij het leven van kwetsbare mensen en professionele hulpverlening een goede bijdrage kunnen leveren aan een samenleving waarin alle mensen tot hun recht komen.

In Woerden kunnen mensen die dakloos zijn of dakloos dreigen te worden terecht bij Pitstop. Dat is een klein opvanghuis voor mensen die tijdelijk woonruimte nodig hebben, in een gewoon pand, in een gewone buurt. Ze krijgen hier de mogelijkheid om hun leven weer op orde te krijgen.

Het Leger des Heils heeft ook een gespecialiseerd team van wijkverplegers voor zorgmijders en kwetsbare mensen. De wijkverplegers zoeken hen op om ze in hun vertrouwde omgeving zorg te geven. Voor mensen mensen die opgenomen moeten worden, is er een eigen verpleeghuis. Ook is er een noodbed voor spoedzorg. Daarvoor is alleen een verwijzing van de huisarts nodig.

U kunt bij deze organisatie o.a. terecht voor

  • Begeleiding thuis
  • Tijdelijke woonruimte
  • Kinderen met een gedragsprobleem
  • Hulp bij problemen op school
  • Dakloosheid

Contactgegevens

Bezoekadres
Aidadreef 8, 3561GE Utrecht
Routebeschrijving bekijken
Telefoonnummer
030-27 49 121

Diensten op locatie