Stichting Thuishuis Woerden

Wat doet de organisatie?

Stichting Thuishuis Woerden is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet om eenzaamheid onder senioren te verminderen. Vrijwilligers helpen u om zichzelf beter te redden en om nieuwe mensen te leren kennen. Het doel is om op een fijne manier samen oud te worden.

Thuishuis biedt het volgende aan:

- het Thuisbezoek: er komt iemand bij u op bezoek voor een gesprek. Daarna komt een vrijwilliger u helpen om uw dagen leuker te maken. Bijvoorbeeld door uw netwerk te verbeteren. Het begint met uw eigen wensen en behoeften.

- het Thuishuis: een kleinschalige woonvorm voor zes alleenstaande ouderen die niet alleen willen wonen. Speciaal voor mensen met een laag inkomen. Deze ouderen kiezen ervoor om samen met zes leeftijdsgenoten in één groot thuis te gaan wonen. U woont wel zelfstandig, maar met veel meer huiselijkheid en gezelligheid.

Ook biedt Thuishuis een vervoersservice voor en door inwoners van Woerden: Automaatje. Als u minder mobiel bent, geen eigen auto heeft en openbaar vervoer of taxi’s een probleem vormen, kunt u hier gebruik van maken. U wordt van deur tot deur vervoerd tegen een onkostenvergoeding van 0,30 cent per km.

U kunt bij deze organisatie o.a. terecht voor

  • Vervoer door vrijwilligers
  • Groepswonen en verzorgd wonen voor senioren
  • Buddy of maatje
  • Nieuwe mensen leren kennen

Contactgegevens

Telefoonnummer
06-83 40 51 25