Betaald werk vinden met een beperking

Heeft u een beperking en wilt u graag werken? Het is belangrijk om werk te zoeken dat past bij uw talenten en mogelijkheden. Een beperking hoeft geen probleem te zijn. Er zijn veel banen voor iemand met een beperking.

Het kan zijn dat uw werkplek moet worden aangepast of u heeft extra begeleiding nodig. Misschien kunt u alleen langzaam werken. Bespreek de mogelijkheden met uw werkgever.  

Werkgevers denken soms dat mensen met een beperking extra geld kosten. Hier zijn regelingen voor. Bijvoorbeeld een loonkostensubsidie en een no risk polis. Werkgevers hoeven dus geen extra kosten te maken.

Organisaties

1 - 8 van 8 resultaten
 1. A
 2. B

  De Terugwinning

  Organisatie

  De Terugwinning is een zorgbedrijf dat aan kwetsbare deelnemers een arbeidsgerichte omgeving biedt waar o.a. fietsen worden hersteld voor hergebruik.

 3. C

  Jados

  Organisatie

  Jados biedt begeleiding als je de diagnose autisme hebt en extra hulp kunt gebruiken bij studie, werk, zelfstandig wonen of een zinvolle invulling van je lev

 4. D
 5. >

  UWV Utrecht

  Organisatie

  UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Zij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen.

 6. E

  Cor Werkt Beter

  Organisatie

  Cor Werkt Beter biedt iedereen, jong en oud, die tijdelijk meer structuur en begeleiding nodig heeft of eenzaam is een zinvolle ochtend, middag of dagbestedi

 7. F

  Ferm Werk

  Organisatie

  Ferm Werk is opgericht als de uitvoeringsorganisatie voor de Participatiewet en de Sociale Werkvoorziening.

 8. G

  Stichting WeZoDo

  Organisatie

  Stichting WeZoDo is een hulporganisatie voor mensen die doof zijn of een hoorprobleem hebben. En voor hun naasten.