Wonen met begeleiding (begeleid wonen)

U woont zelfstandig, maar hebt wel hulp nodig. Bijvoorbeeld met het bijhouden van uw administratie. Of overzicht houden in uw dagelijkse dingen, zoals uw agenda plannen, boodschappen halen, etc. Regelmatig komen er begeleiders langs en helpen u. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een schoonmaakrooster, het op een rijtje te zetten van uw uitgaven, helpen bij het zoeken naar werk of bedenken wat u in uw vrije tijd kunt gaan doen. De begeleiders geven geen therapie of behandeling. Wel kunnen zij u helpen dat aan te vragen bij een GGZ-instelling.

Organisaties

1 - 12 van 12 resultaten
 1. >

  Arkemeyde - 's Heeren Loo

  Organisatie

  Arkemeyde is onderdeel van 's Heeren Loo. Arkemeyde begeleidt, ondersteunt en behandelt mensen met een verstandelijke beperking.

 2. A

  Timon

  Organisatie

  Timon is een jeugdzorgorganisatie voor jongeren en jongvolwassenen van 12 t/m 23 jaar en hun gezin.

 3. B

  Abrona NUdoen! In de bieb

  Organisatie

  Abrona helpt mensen bij het dagelijks leven. Bij Abrona hebben ze veel ervaring met mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

 4. >
 5. >
 6. C

  Stichting De Tussenvoorziening

  Organisatie

  De Tussenvoorziening biedt werk en dagbesteding, opvang, woon- en financiële begeleiding aan mensen die in een kwetsbare situatie verkeren.

 7. D

  Boba Groep

  Organisatie

  Boba Groep coacht kinderen en volwassenen met autisme.

 8. E

  Jados

  Organisatie

  Jados biedt begeleiding als je de diagnose autisme hebt en extra hulp kunt gebruiken bij studie, werk, zelfstandig wonen of een zinvolle invulling van je lev

 9. F

  Philadelphia Zorg

  Organisatie

  Philadelphia Zorg biedt beschermd wonen voor mensen met een verstandelijke beperking.

 10. G

  Kwintes

  Organisatie

  Kwintes begeleidt mensen met psychiatrische kwetsbaarheid, psychosociale problemen en verslaving.

 11. >

  De Hoop

  Organisatie

  De Hoop is een evangelische ggz-instelling voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen en verslavingsproblemen.

 12. H

  Exodus

  Organisatie

  Exodus Nederland is de grootste landelijke organisatie die met professionals en vrijwilligers opvang en begeleiding biedt aan (ex-)gedetineerden en hun famil