Zelf werk vinden en solliciteren

Betaald werk vinden moet u zelf doen. U kunt op internet zoeken naar vacatures. Of uzelf aanmelden bij uitzendbureaus. Ook kunt u bij bedrijven en organisaties langsgaan om te vragen of zij een baan voor u hebben. Een andere mogelijkheid is uzelf inschrijven als werkzoekende. Dat kan bij het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV).  

Vacatures vindt u bijvoorbeeld op de website van het UWV. Maak daarnaast gebruik van uw eigen netwerk. Misschien weten familie, vrienden of kennissen een passende baan voor u.

Zijn er geen of weinig vacatures? Dan kunt u een open sollicitatie sturen. U solliciteert dan zonder vacature bij een bedrijf waar u graag wilt werken. Soms kunt u op die manier toch aan werk komen. 

Komt u er zelf niet uit? Er zijn organisaties die u kunnen helpen.

Organisaties

1 - 4 van 4 resultaten
 1. >

  UWV Utrecht

  Organisatie

  UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Zij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen.

 2. A

  Bibliotheek Het Groene Hart

  Organisatie

  Bij de bibliotheek kunt u in de eerste plaats terecht voor het lenen van boeken, maar ook voor cursussen of hulp bij de Nederlandse taal.

 3. B

  Cor Werkt Beter

  Organisatie

  Cor Werkt Beter biedt iedereen, jong en oud, die tijdelijk meer structuur en begeleiding nodig heeft of eenzaam is een zinvolle ochtend, middag of dagbestedi

 4. C

  Ferm Werk

  Organisatie

  Ferm Werk is opgericht als de uitvoeringsorganisatie voor de Participatiewet en de Sociale Werkvoorziening.