Repair Café in Woerden, Kamerik en Harmelen

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.

Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren.

Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

Woerden

In Woerden is er elke eerste zaterdag van de maand een Repair Café in het Wijkcentrum De Plint van 09:30 tot 12:00 uur. Kijk op onze website voor meer informatie.

Kamerik

In Kamerik is er elke eerste dinsdag van de maand een Repair Café in het gebouw van de Sleutelclub van 14.00uur tot 17.00 uur. Kijk op onze website voor meer informatie.

Harmelen

In Harmelen is er elke derde zaterdag van de maand een Repair Café in het Centrum Bavohof, van 10.00 tot 12.00 uur (niet in juli en augustus). Kijk op onze website voor meer informatie.