Burgerinitiatief

Heeft u een goed idee om uw buurt nog leuker, gezelliger en beter te maken? Dat heet een initiatief. Op de website van Hart voor Woerden vindt u een initiatievenkompas. Hier vindt u alle informatie die u nodig hebt om aan de slag te gaan met uw initiatief.

U kunt bij de gemeente Woerden terecht voor een burgerinitiatief, een jongereninitiatief en een inwonerinitiatief.

Hulp uit uw omgeving

Onafhankelijk cliëntondersteuner
Vindt u het prettig als een onafhankelijk persoon, met kennis van zaken, u helpt bij het zoeken naar de goede antwoorden? Dan kan een onafhankelijk cliëntondersteuner u goed helpen.

Welzijnscoaches
Binnen WoerdenWijzer zijn er welzijnscoaches, die u kunnen helpen met het duidelijk krijgen van uw vraag. Zij kennen en werken samen met o.a. huisartsen, zorginstellingen en vrijwilligersorganisaties. Zij kijken naar wat u wilt en kunt en helpen u stappen te zetten om dat te bereiken.

Hulp vragen
De hulp kan soms letterlijk uit uw naaste omgeving komen. Want misschien woont er iemand om de hoek, die u met alle plezier kan helpen. Wilt u tips over hulp vragen aan de mensen om u heen? Kijk dan op onze pagina "Zo kan ik makkelijker hulp vragen".

Een initiatief is een goed idee om uw buurt nog leuker, gezelliger en beter te maken. Misschien wilt u advies bij het uitvoeren van uw idee.Meer informatie over Aan de slag met uw initiatief en organisaties die daarbij kunnen helpen.