Cultuur

Er zijn veel verschillende culturele activiteiten in de gemeente Woerden. U kunt naar het theater, museum, de bioscoop of een dans- of muziekvoorstelling. Maar er zijn ook activiteiten die geen geld kosten. Zo kunt u een wandeling maken langs historische  gebouwen of naar een gratis klassiek lunchconcert. Ook in de bibliotheek zijn regelmatig tentoonstellingen.

Natuurlijk kunt u in uw vrije tijd ook zelf tijd iets creatiefs doen: schilderen, toneelspelen of zingen. Vaak zijn er in uw buurt al groepen actief waarbij u zich kunt aansluiten. Maar u kunt natuurlijk ook zelf iets beginnen.

Hulp uit uw omgeving

Onafhankelijk cliëntondersteuner
Vindt u het prettig als een onafhankelijk persoon, met kennis van zaken, u helpt bij het zoeken naar de goede antwoorden? Dan kan een onafhankelijk cliëntondersteuner u goed helpen.

Welzijnscoaches
Binnen WoerdenWijzer zijn er welzijnscoaches, die u kunnen helpen met het duidelijk krijgen van uw vraag. Zij kennen en werken samen met o.a. huisartsen, zorginstellingen en vrijwilligersorganisaties. Zij kijken naar wat u wilt en kunt en helpen u stappen te zetten om dat te bereiken.

Hulp vragen
De hulp kan soms letterlijk uit uw naaste omgeving komen. Want misschien woont er iemand om de hoek, die u met alle plezier kan helpen. Wilt u tips over hulp vragen aan de mensen om u heen? Kijk dan op onze pagina "Zo kan ik makkelijker hulp vragen".

Wilt u overzicht in wat er is op het gebied van cultuur in Woerden?Meer informatie over Wat is er aan cultuur in Woerden? en organisaties die daarbij kunnen helpen.