Ontmoetingsplekken

In de gemeente zijn verschillende plekken waar u anderen kunt ontmoeten. Op sommige locaties kunt u gewoon binnenlopen voor een kop koffie of een praatje. Er zijn ook plekken waar u met anderen over een onderwerp kunt praten. Over taalvragen. Over leven met kanker. Over opvoeden. Dat zijn maar een paar voorbeelden.

Ook zijn er allerlei activiteiten waar u aan mee kunt doen: samen eten, bewegen, schaken, schilderen, dansen, biljarten. Er is voor elk wat wils.  

Hulp uit uw omgeving

Onafhankelijk cliëntondersteuner
Vindt u het prettig als een onafhankelijk persoon, met kennis van zaken, u helpt bij het zoeken naar de goede antwoorden? Dan kan een onafhankelijk cliëntondersteuner u goed helpen.

Welzijnscoaches
Binnen WoerdenWijzer zijn er welzijnscoaches, die u kunnen helpen met het duidelijk krijgen van uw vraag. Zij kennen en werken samen met o.a. huisartsen, zorginstellingen en vrijwilligersorganisaties. Zij kijken naar wat u wilt en kunt en helpen u stappen te zetten om dat te bereiken.

Hulp vragen
De hulp kan soms letterlijk uit uw naaste omgeving komen. Want misschien woont er iemand om de hoek, die u met alle plezier kan helpen. Wilt u tips over hulp vragen aan de mensen om u heen? Kijk dan op onze pagina "Zo kan ik makkelijker hulp vragen".

Bijpassende hulp, hulpmiddelen en organisaties

Wilt u samen met anderen genieten van een gezonde warme maaltijd? Wilt u iemand uit uw buurt zoeken die voor u kan koken? Of wilt u gebruik maken van een maaltijdservice?Meer informatie over Hulp bij koken en/of samen eten en organisaties die daarbij kunnen helpen.

Wilt u nieuwe mensen leren kennen? Dat kan op veel manieren.Meer informatie over Nieuwe mensen leren kennen en organisaties die daarbij kunnen helpen.

Activiteiten helpen bij het leggen van contacten, zijn leerzaam en goed voor de persoonlijke ontwikkeling.Meer informatie over Activiteiten en organisaties die daarbij kunnen helpen.

Mensen hebben elkaar nodig. Contact met andere mensen is goed voor iedereen. Zoekt u gezelschap of wilt u iets leuks doen?Meer informatie over Gezelschap en activiteiten en organisaties die daarbij kunnen helpen.