Aangepaste auto

Heeft u moeite met autorijden? Bijvoorbeeld door een beperking of door ouderdom? U kunt uw eigen auto laten aanpassen. U kunt ook een aangepaste auto kopen of huren. Met een aangepaste auto blijft u mobiel.

Er zijn verschillende aanpassingen mogelijk, zoals een voetenstuur, handgas of aangepaste schakeling. Zit u in een rolstoel? Of vervoert u iemand in een rolstoel? Dan is een rolstoelauto of een rolstoelbus misschien een oplossing.

Heeft u moeite met lopen, fietsen of autorijden? Is het noodzakelijk dat u uw eigen auto gebruikt, bijvoorbeeld omdat een regiotaxi geen passende oplossing voor u is? En kunt u uw auto niet zelf laten aanpassen? Neem dan contact op met de gemeente.  Samen met u zoekt de gemeente naar een passende oplossing. Voor autoaanpassingen vanuit de Wmo betaalt u het abonnementstarief.

Organisaties

1 - 6 van 6 resultaten
 1. A
 2. B

  Stichting Dorpshuis Harmelen

  Organisatie

  Het Dorpshuis Harmelen is een huis van en voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen in en om Harmelen.

 3. C

  WoerdenWijzer

  Organisatie

  U kunt terecht bij WoerdenWijzer met al uw vragen over zorg, inkomen en opvoeding. Onze aanpak is afgesteld op uw vragen en uw persoonlijke situatie.

 4. D

  Bever Autoaanpassingen

  Organisatie

  Bever Bodegraven is gespecialiseerd in autoaanpassingen en rijlessen in aangepaste lesauto's.

 5. E

  Bierman

  Organisatie

  Bierman is een bedrijf dat auto- en busaanpassingen levert.

 6. >

  Veilig Verkeer Nederland

  Organisatie

  Veilig Verkeer Nederland (VVN) helpt mensen en organisaties om zelf, heel makkelijk, een bijdrage te leveren om het verkeer veiliger te maken.