Hulp bij huiselijk geweld

In een gezin of een relatie is weleens ruzie. Dat is normaal. Slaan, schelden of dagenlang zwijgen is niet normaal. Een partner die altijd controleert waar u naartoe gaat en met wie u praat, is ook niet normaal. Net als een partner of iemand anders die u dwingt tot seks.

Wordt u mishandeld of misbruikt? Kent u iemand anders die wordt mishandeld of misbruikt? Kom in actie! Praat erover met anderen en vraag om hulp. Neem contact op met Veilig Thuis via 0800-2000. Daar kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor meldingen, vragen of informatie. Bel ook als u twijfelt!

Is er een noodsituatie? Is er direct gevaar? Bel meteen 112.

Organisaties

1 - 7 van 7 resultaten
 1. A

  Samen Veilig (SAVE)

  Organisatie

  Samen Veilig wordt ingeschakeld als er zorgen zijn over de veiligheid van een kind of als er sprake is van geweld thuis.

 2. >

  Fier

  Organisatie

  Fier biedt hulp aan slachtoffers, getuigen en plégers van geweld in afhankelijkheidsrelaties; geweld dat plaatsvindt in relaties.

 3. B

  Stichting de Vluchtheuvel

  Organisatie

  De Vluchtheuvel is een organisatie die psychosociale hulp geeft vanuit een christelijke levensvisie.

 4. C

  De Waag

  Organisatie

  De Waag is een landelijk centrum voor jongeren en volwassenen die grensoverschrijdend of strafbaar gedrag hebben vertoond en een psychische stoornis hebben.<

 5. >

  Team Eropaf

  Organisatie

  Team Eropaf van WoerdenWijzer bezoekt inwoners van de gemeente Woerden waar zorgen over zijn of die overlast veroorzaken.

 6. D

  Veilig thuis Utrecht

  Organisatie

  Als u te maken krijgt met geweld in huiselijke kring kunt u daar altijd wat aan doen. Of het nu om uzelf gaat of om iemand anders.

 7. >

  Meld- en Adviespunt Bezorgd (MAB)

  Organisatie

  U kunt terecht bij het regionaal meld- en adviespunt (MAB) van de GGD regio Utrecht als u zich zorgen maakt over iemand in uw omgeving.