Eenzaam of hulp nodig?

Voelt u zich eenzaam? Wilt u meer sociale contacten? Heeft u hulp of ondersteuning nodig? Wilt u iets voor een ander betekenen? Weet u niet waar te beginnen? De welzijnscoach van WoerdenWijzer kan u helpen. Zij gaat vrijblijvend met u in gesprek om uw vragen, wensen en mogelijkheden te bespreken. Vanuit een positieve blik kijken we samen naar wat u wil, wat u zelf kunt doen en wat u nodig heeft om die wens(en) te realiseren. We brengen u waar nodig in contact met de juiste ondersteuning.

Voor de wijken Schilderskwartier, Molenvliet en Bloemen- en Bomenkwartier neemt u contact op met Tineke Meijers (meijers.t@woerden.nl/06-82167291). Voor de overige wijken in Woerden en de dorpen Harmelen en Kamerik kunt u contact opnemen met Eva Berkeley (berkeley.e@woerden.nl/06-43368421). In Zegveld kunt u met welzijnsvragen terecht bij de dorpsconsulent Paulien Emidio (emidio.p@woerden.nl/06-25723538).

Zorgt u intensief voor uw naaste? Mantelzorgers met vragen kunnen contact opnemen met de mantelzorgconsulent; Dunja van Kleef (kleef.d@woerden.nl/06-43368441).

Aan deze diensten van WoerdenWijzer zijn geen kosten verbonden.

Medewerkers van Team Welzijn van WoerdenWijzer

V.l.n.r. Dunja van Kleef, Tineke Meijer, Paulien Emidio en Eva Berkeley.