Eigen bedrijf starten

Een inkomen verdienen kan op verschillende manieren. U kunt in loondienst werken voor een baas. U kunt ook een eigen bedrijf starten. Dan moet u zelf zorgen voor werk, verzekeringen en op tijd rekeningen betalen. Wilt u een eigen bedrijf beginnen en ondernemer worden? Controleer eerst of het bij u past. Anderen kunnen u daarbij helpen.

Hulp uit uw omgeving

Misschien kan iemand in uw omgeving al helpen. Zoals een familielid, een vriend of een bekende. De hulp kan ook letterlijk uit uw omgeving komen. Want soms woont er iemand om de hoek, die u met alle plezier kan helpen. Wilt u tips over hulp vragen aan de mensen om u heen? Kijk dan op onze pagina "Zo kan ik makkelijker hulp vragen".

Vindt u het prettig als een onafhankelijk persoon, met kennis van zaken, u helpt bij het zoeken naar de goede antwoorden? Dan kan een onafhankelijk cliëntondersteuner u goed helpen.

Binnen de gemeente Woerden zijn er ook veel vrijwilligers die u kunnen helpen. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen met de Welzijnscoaches van WoerdenWijzer via telefoon 0348 - 428 600. Heeft u professionele ondersteuning nodig vanuit de Wmo of de Jeugdwet, dan vult u een ondersteuningsplan in.

Bijpassende hulp, hulpmiddelen en organisaties

Eigen bedrijf starten

Bij het starten van een eigen bedrijf komt een heleboel kijken, zoals o.a. het schrijven van een ondernemingsplan.Vind organisaties die u kunnen helpen met: Eigen bedrijf starten