Ondersteuning bij dementie

Heeft u het vermoeden dat u of een ander last heeft van dementie? Neem dan contact op met uw huisarts. Op internet vindt u veel informatie als u advies zoekt om met dementie om te gaan.

Bent u mantelzorger? Vergeet niet dat er voor u ook veel hulp beschikbaar is. Zorg er voor dat u ook tijd heeft voor uzelf.

 

Organisaties

1 - 14 van 14 resultaten
 1. >

  Remember Thuis

  Organisatie

  Remember Thuis biedt persoonlijke, professionele ondersteuning en begeleiding aan mensen met dementie, die graag nog thuis blijven wonen.

 2. A

  Ons Boeren Gerief

  Organisatie

  Op de landelijk gelegen boerderij Ons Boeren Gerief wordt dagbesteding aan ouderen met (beginnende) dementie en mensen met een verstandelijke beperking gebod

 3. B

  Onvergetelijk Leven

  Organisatie

  Onvergetelijk Leven biedt senioren met (beginnende) dementie en andere geheugenproblemen of sterke eenzaamheidsproblematiek een zinvolle dag.

 4. C
 5. >
 6. >

  Vertroetel je Ouders

  Organisatie

  Vertroetel je Ouders is een kleinschalige organisatie voor begeleiding en ondersteuning aan ouderen die thuis, of in een verzorgings- of verpleeghuis wonen.<

 7. D
 8. >

  De Luisterlijn

  Organisatie

  De Luisterlijn is 24 uur per dag, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek of informatie.

 9. E
 10. F
 11. >

  Saar aan Huis Het Groene Hart

  Organisatie

  Saar aan Huis is een klantgerichte, particuliere organisatie die passende hulp biedt aan ouderen die ondersteuning nodig hebben om comfortabel en verantwoord

 12. >

  Plicare

  Organisatie

  De wijkverpleegkundige van Plicare geeft praktische gezondheidsadviezen en werkt samen met andere organisaties om vooral zorg te voorkomen.

 13. >

  Careyn

  Organisatie

  Careyn is een maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van de cliënten.

 14. G

  Cor Werkt Beter

  Organisatie

  Cor Werkt Beter biedt iedereen, jong en oud, die tijdelijk meer structuur en begeleiding nodig heeft of eenzaam is een zinvolle ochtend, middag of dagbestedi