Uw persoonlijk plan

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij dingen die u dagelijks moet doen? Dan kunt u misschien hulp krijgen via de gemeente. Deze hulp kan een praktisch hulpmiddel zijn, zoals een rolstoel of een traplift. Maar bijvoorbeeld ook iemand, die u ergens mee helpt. Zoals met het huishouden of de opvoeding van uw kinderen.

Hierover gaat u in gesprek met uw casemanager. De casemanager zal samen met u onderzoeken wat de beste oplossing voor de hulpvraag is. Alle gegevens worden vastgelegd in een zogenaamd onderzoeksverslag. Uw casemanager zal dit verslag met u delen. 

Om vooraf duidelijk te krijgen wat uw vraag precies is, is het goed om dit op te schrijven. U kunt hiervoor een persoonlijk plan schrijven.

Uw persoonlijk plan

Hieronder kunt u het formulier voor uw persoonlijk plan (eerder noemden we dit het onder­steunings­plan) downloaden. U schrijft uw eigen plan en bespreekt dit later met uw casemanager. 

U kunt (als u dat prettig vindt) uw persoonlijk plan voor het gesprek met uw casemanager delen. U mailt uw plan dan via een beveiligde verbinding. Uw casemanager neemt uw plan dan mee in het onderzoek naar de beste oplossing voor uw hulpvraag.
Beveiligd mailen.

Voor een aanvraag hulp bij dyslexie moet u een ander formulier gebruiken, dat vindt u onder het persoonlijk plan.

Download hier uw persoonlijk plan

Mijn persoonlijk plan (zowel voor Wmo als Jeugdwet)

Mijn persoonlijk plan

Aanvraag voor hulp bij Ernstige Dyslexie

Aanvraag dyslexieondersteuning

Voor de aanvraag van ondersteuning bij dyslexie gaat u naar een andere pagina.